woensdag 19 augustus 2015

Stadsdichter komend seizoen 'on tour'


Ik heb onlangs naar diverse maatschappelijke instellingen een uitnodiging gedaan om mij als stadsdichter ‘te boeken’ voor een bijeenkomst waarin de stadsgedichten centraal staan. In een luchtige toonzetting vertel ik over de thema’s, de keuzes en de aanleidingen om tot een gedicht te komen. En natuurlijk draag ik een aantal van mijn gedichten voor. Als er de tijd voor is en men dat leuk vindt - het programma duurt 1 tot 1,5 uur - dan probeer ik de aanwezigen ook nog tot wat poëtische uitingen te bewegen.

Dit aanbod heeft inmiddels de nodige positieve reacties en afspraken opgeleverd. Wie voor haar/zijn organisatie zo’n stadsdichterlijk moment wil beleggen (tot begin april 2016) kan contact leggen via hkoetsveld@versatel.nl met vermelding van een aantal data waaruit te kiezen valt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten